{myadvertisements[zone_1]}
Themabewertung:
  • 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Superstar Goedkoop
#1
Adidas Superstar Goedkoop
[Bild: 21juad655.jpg]

Pharrell en Adidas Superstar Heren blijven samenwerken en gebruiken de adidas Stan Smith als een meer dan klaar canvas voor het creatieve werk van de creatieve visionair. Gisteren werden we getrakteerd op een preview van een gloednieuwe creatie van het oprichtende lid van The Neptunes met een vilten tennisbal-achtig bovenwerk als verwijzing naar het prestatieverleden van de sneaker. Het lijkt erop dat er nog meer in petto is, want de winnaar van de Grammy Award ging naar Instagram om voor de nabije toekomst een regenboogreeks Adidas Superstar Dames te debuteren.

Nike heeft hun 'Be True'-campagne en adidas Originals heeft hun 'Pride Pack', waarbij elke opbrengst wordt ingezameld voor inspanningen om de wereldwijde acceptatie van de LGBT-gemeenschap te bevorderen. De drie strepen werkten samen met Stonewall UK om samen te werken aan hun "Pride Pack", Adidas Superstar Goedkoop regenboog bespat scala aan klassieke schoenen en kledingstukken, variërend van de iconische trainingsbroek doordrenkt met regenboogstrepen en die van de adidas Stan Smith en de adidas Superstar .

Vroeger was er een 'regel' dat je na Labor Day geen wit mag dragen. Dit adagium is steeds meer uit de praktijk geraakt en net als alle regels zien we het soms gedefinieerd door de uitzondering. Deze 
 EDIFICE x Adidas Superstar Salevalt op in vergelijking met alle rustieke kleuren die we dit seizoen hebben gezien, het is een volledig witte lederen constructie die een vleugje herfstkleuring toevoegt door middel van de goudgele tonglabels.
Zitieren
{myadvertisements[zone_3]}


Möglicherweise verwandte Themen...
Thema Verfasser Antworten Ansichten Letzter Beitrag
  Adidas Swift Run Verkoop Laura252 0 11 05.01.2022, 10:02
Letzter Beitrag: Laura252

Gehe zu:


Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste
{myadvertisements[zone_2]}
{myadvertisements[zone_5]} {myadvertisements[zone_6]} {myadvertisements[zone_7]}